Miksi Bitcoin-kauppiaiden tulisi käydä kauppaa perinteisillä markkinoilla PrimeXBT: llä

Sen jälkeen kun monet Bitcoin-kauppiaat kokivat rahoitusmarkkinoita ensimmäistä kertaa, he rakastivat kaupan jännitystä ja sitä, miltä tuntuu varata jokainen kannattava sijainti ja osoittaa menestys vuosien aikana saavutetuille taitoilleen.

Mutta nykyään Bitcoin-kauppiaat kypsyvät nälkäisiksi haiksi, joilla on ruokahalu perinteisille markkinoille, jotka ovat äskettäin syttyneet toiminnasta ja epävakaudesta. Vaikka perinteisillä markkinoilla on mahdollisuuksia kaikkialla, toisinaan nämä markkinat vaativat kuitenkin merkittävää pääomaa tai nettovarallisuutta, pitkää hyväksymisprosessia ja tonnia henkilökohtaisia ​​tietoja.

PrimeXBT, kaupankäyntialusta palvelee globaaleja kauppiaita, jotka voivat hyödyntää CFD-valuuttoja valuuttamarkkinoilla, hyödykkeissä, osakeindekseissä ja salausvaluutoissa.

Bitcoin-kauppiaat kypsyvät, kääntyvät kohti perinteisiä markkinoita

Bitcoin-kauppiaat valitsivat kryptovaluutta-omaisuusluokan sen vuoksi, mitä se tarkoittaa, ja toivon jatkavan Bitcoin-pinoa edelleen ja kasvattavansa hallussaan häiriöitä aiheuttavaa kryptovaluutta- ja finanssitekniikkaa.

Siksi juuri ne yleensä alkavat käydä kauppaa Bitcoin Trader. Hinnat alkoivat laskea, ja sen sijaan, että vain pidettäisiin ja toivottaisiin parasta, nämä kauppiaat kerskastuivat ja muuttivat PrimeXBT: n kaltaisille alustoille, jotka tarjoavat voittoa pitkiä ja lyhyitä osia markkinoiden suunnasta riippumatta.

Mutta nyt, kun he ovat hioneet taitonsa, he haluavat kokeilla osakekauppojen indeksejä, kuten öljyä, kultaa ja muuta.

Nämä markkinat ovat viime aikoina ehdottomasti tulessa epävakauden ja mahdollisuuksien suhteen. Lähes joka viikko saavutetaan uusi ennätys mittavasta rallista tai historiallisesta onnettomuudesta, jonka ansiosta vaihtuvuuskauppaa uskaltavat kauppiaat ansaitsevat voiton.

Ja onneksi heille, että PrimeXBT-tilit ovat BTC-määräisiä, joten voitot perinteisillä markkinoilla tekevät voittoja enemmän Bitcoin-maissa. Tämä tarkoittaa, että voit mennä lyhyeksi S&P 500: n kaupankäynnin aikana , jatkaa sitten pitkään kultaa, ja kun suljet voitot, Bitcoin-omistuksesi kasvavat.

PrimeXBT-omaisuus: osakeindeksit, hyödykkeet, salaus ja kaikki tärkeimmät valuuttakaupan parit
PrimeXBT: llä on listattu kaikki tärkeimmät valuuttakaupan parit kullan ja hopean rinnalla. Tarjolla on myös merkittäviä osakeindeksejä, samoin kuin öljyä, maakaasua ja salausvaluuttoja.

Yhdessä Bitcoinin kanssa salauskauppiaat voivat hyödyntää USD- ja BTC-kauppapareja Ethereumin, EOS: n, Litecoinin ja Ripplen kanssa

Kauppiailla voi olla useita positioita useilla omaisuuserillä, jotka ovat avoinna milloin tahansa, mahdollisimman kannattaville mahdollisuuksille.

Positioiden oikea hallinta osana hyvin hajautettua salkkua voi tuoda Bitcoin-kauppiaille runsaasti voittoja ja menestystä.

Huipputeknologia ja työkalut vakaata ja kannattavaa kokemusta varten
PrimeXBT tarjoaa pitkät ja lyhyet positiot, lopeta tappiot ja ota voitto-tilaukset ja sisäänrakennetut kartoitustyökalut. Mukana on myös teknisen analyysin indikaattoreita, jotta kannattavuus olisi parempi. Paikat voidaan tehdä suoraan itse kaaviosta, jotta tarkkuus olisi erinomainen.

Ohjekeskukseen sisältyy oppaita, joiden avulla kauppiaille voidaan opettaa työkalujen käyttöä, ja ilmaisia ​​esittelytilejä on saatavana kokeilemaan alustaa ilman riskiä. Rekisteröinti on nopeaa, helppoa ja vie vain 60 sekuntia.

Pankkitasoinen suojaus suojaa käyttäjien varoja ja pitää alustan vakaana jatkuvasti. Jopa 99,9% käyttöaika määritetään Cloudflare DDoS -suojauksen ja monien muiden työkalujen avulla.

Erittäin korkea likviditeetti tarkoittaa, että tilaukset toteutuvat nopeasti ja ilman suurta liukumista, joten syötät tai poistut silloin, kun sillä on eniten merkitystä ja haluamallasi hinnalla.

Lisäkeinot bitcoin-kauppiaat voivat ansaita enemmän tuloja
Monien omaisuuserien ja tehokkaiden työkalujen lisäksi PrimeXBT sisältää kauppiaille enemmän tapoja ansaita tuloja pelkästään kaupan ulkopuolella. Nelitasoinen viitejärjestelmä voi kasvattaa vain muutaman viittauksen massiiviseksi tuloja tuottavaksi viiteverkkoksi.

Ensimmäisen tason viittaukset tuottavat 20% palkkioista, kun taas kaikki toisen tason, kolmannen ja neljännen tason viittaukset, jotka ensimmäinen taso tuo, myös nettomääräiset alkuperäiset viittaajat ovat vielä 15%, 10% ja 5% enemmän. Lähetysjärjestelmä on helposti yksi parhaimmista koko finanssialalla.

Jos se ei ollut tarpeeksi, CPA-tarjous ja suurlähettiläsohjelmat tarjotaan ammattimaisille tytäryhtiömarkkinoijille, YouTube-kuuluisuuksille, vaikuttajalle ja suosituimmalle kauppiaalle, jolla on suuri seuranta.